42. jadranski sajam hrane – Budva

Međunarodni Sajam hrane u Budvi, već više od četiri decenije je najznačajnija sajamska manifestacija u oblasti prehrambene i pratećih industrija što potvrđuje i oznaka UFI Approved Event, kojom je Globalna Asocijacija Sajmova istakla međunarodni i poslovni značaj manifestacije.

Zemlja partner ove godine je Indonezija.

Posvećen agrobiznisu, Sajam hrane okuplja izlagače iz oblasti prehrambene industrije, poljoprivredne proizvodnje, vinarstva i vinogradarstva, alkoholnih i bezalkoholnih pića, mediteranskih kultura, industrije kafe, maslinovog ulja, pčelarstva i medarstva, organske hrane, prerade ribe, konditorskih proizvoda, pakovanja i ambalaže. Namijenjen je i predstavljanju opreme za preradu i pripremu hrane, proizvoda hemijske industrije, ponude proizvođača, uvoznika i distributera poljoprivredne mehanizacije, kao i proizvoda i usluga distributivnih lanaca.

Povezujući strateške privredne grane poljoprivredu i turizam, pružena je mogućnost da se u konkurentskoj atmosferi istakne kvalitet proizvoda i unaprijede poslovni rezultati. Paralelno sa 42. Sajmom hrane, organizovana je i 25. Međunarodna turistička berza i sajam turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo – METUBES, što predstavlja priliku izlagačima da iskoriste benefite sinergije ova dva sajma. Tradicionalno prisustvo brojne publike, predstavnika turističke industrije, medija i profesionalnih kupaca iz Crne Gore i regiona, uoči ljetnje turističke sezone, pružaju magućnost da se na efikasan način, u kratkom vremenu, ostvare značajni komercijalni efekti.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Uskoro - Prshutshop.rs

    X