43. jadranski sajam hrane – Budva

MEĐUNARODNI SAJAM HRANE U BUDVI 20.-23. APRIL 2017.

Posebno mjesto Sajma hrane u prodajno-promotivnim aktivnostima prehrambene i pratećih industrija potvrđuje i oznaka UFI Approved Event, kojom je Globalna Asocijacija Sajmova istakla međunarodni i poslovni značaj manifestacije.

Posvećen agrobiznisu, 43. Sajam hrane okupio je izlagače iz oblasti prehrambene industrije, poljoprivredne proizvodnje, vinarstva i vinogradarstva, alkoholnih i bezalkoholnih pića, mediteranskih kultura, industrije kafe, maslinovog ulja, pčelarstva i medarstva, organske hrane, prerade ribe, konditorskih proizvoda, pakovanja i ambalaže. Namijenjen predstavljanju opreme za preradu i pripremu hrane, proizvoda hemijske industrije, ponude proizvođača, uvoznika i distributera poljoprivredne mehanizacije, kao i proizvoda i usluga distributivnih lanaca.
Povezujući strateške privredne grane poljoprivredu i turizam, pružena je mogućnost da se u konkurentskoj atmosferi istakne kvalitet proizvoda i da se unaprijede poslovni rezultati. Paralelno sa 43. Sajmom hrane, organizovan je i 26. Međunarodna turistička berza i sajam turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo – METUBES, kao i mogućnost izlagačima da iskoriste benefite sinergije ova dva sajma. Tradicionalno prisustvo brojne publike, predstavnika turističke industrije, medija i profesionalnih kupaca iz Crne Gore i regiona, uoči ljetnje turističke sezone, pružile su magućnost da na efikasan način, u kratkom vremenu učesnici ostvare značajne komercijalne efekte.

Organizatori sajma u saradnji sa državnim i akademskim institucijama, stručnim udruženjima i pojedincima iz oblasti agrobiznisa, će nastaviti sa organizacijom uspješnih događaja i programa, kao i pokretanje novih sadržaja koji će dodatno povećati kvalitet manifestacije.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Uskoro - Prshutshop.rs

    X