Kompaniji Interproduct nagrada za vrhunski kvalitet suhomesnatih proizvoda

Odlukom stručnog žirija 83. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, kompaniji Interproduct d.o.o. sa Cetinja dodijeljen je pehar Novosadskog sajma za vrhunski kvalitet suhomesnatih proizvoda.

Riječ je o jednoj od najznačajnijih nagrada koje se dodjeljuju pred početak Međunarodnog poljoprivrednog sajma za proizvode od mesa, a ocjenu kvaliteta daje komisija eksperata što dodatno doprinosi ugledu nagrađivanih proizvoda.
Na najznačajnijoj sajamskoj manifestaciji u oblasti agrara u ovom dijelu Evrope, Interproduct je, pored Pehara Novosadskog sajma za vrhunski kvalitet suvomesnatih proizvoda, dobio i nagradu Šampion kvaliteta u grupi proizvoda osvojivši šest Velikih zlatnih medalja i četiri Zlatne medalje. U ime Interproduct-a značajna priznanja primio je direktor predstavništva Interproduct kompanije za Srbiju, Darko Borozan.

Ova nagrada je potvrda da se kvalitet, vredan rad i briga o potrošačima prepoznaju. Ovo je naš ponos ali i obaveza i odgovornost da budemo još bolji. Interproduct prati svetske tre
ndove, kontinuirano radi na inovacijama a sve u cilju zadovoljstva potrošača. – izjava Darka Borozana, direktora predstavništva Interproduct kompanije za Srbiju.

Izuzetno nam je drago da je i ove godine žiri Novosadskog sajma prepoznao i nagradio kvalitet naših proizvoda sa velikim brojem priznanja. Težeći da budemo još bolji i uspješniji, ponosni smo na svoja dosadašnja dostignuća, naročito na novostečene nagrade sa Novosadskog sajma.
Smatramo velikim priznanjem činjenicu da smo firma iz Crne Gore koja je dobila najviše priznanja za paletu proizvoda crnogorskog delikatesa, što je Novosadski sajam nagradio peharom za vrhunski kvalitetet.
U narednom periodu, u planu je proširenje asortimana proizvoda, čijem ćemo kvalitetu takođe težiti. Naši proizvodi obiluju specifičnom aromom, teksturom i ukusom. Proizvedeni su na jedinstvenom klimatskom području, koje obiluje kontinentalnim vazduhom, sa uticajem blizine mora i planina. – izjava predstavnika iz firme Interproduct d.o.o.

Interproduct sa sjedištem na Cetinju je kompanija koja nudi potrošačima visokokvalitetne proizvode od mesa – poznate crnogorske specijalitete, koji predstavljaju spoj najkvalitetnijih sirovina, tradicionalne recepture i savremene proizvodne tehnologije.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Uskoro - Prshutshop.rs

    X