O nama

[mevo_intro color=”#ffffff”]T1-O-NAMA

Proizvodi INTERPRODUCT BGD d.o.o. predstavljaju spoj najkvalitetnijih sirovina, tradicionalne recepture i savremene proizvodne tehnologije. Dobavljači sirovina su stalni, provereni i sertifikovani, proizvodna tehnologija je najsavremenija i sertifikovana standardom HACCP (TÜV Rheinland) što je Međunarodni sertifikat o primeni sistema i pravila za zdravstvenu bezbednost proizvoda.

Poslovni procesi – proizvodnja, skladištenje, distribucija, administracija odvijaju se u skladu sa standardom ISO 9001:2008 QMS.

Tradicijalna receptura, bez veštačkih dodataka i načina proizvodnje Crnogorskog delikatesa očuvana je kako bi bio zadržan specifičan ukus, tekstura i aroma koji čine ove proizvode toliko cenjenim. Ipak, receptura je prilagođena potrebama savremenog čoveka, tako što je umanjena količina soli u proizvodima, a proizvod se suši i dozreva na vazduhu uz smanjeno dimljenje u odnosu na tradicionalno tretiranje suhomesnatih proizvoda. Iskorišćene su sve prednosti idealnog umereno-kontinentalnog klimatskog područja – 672m nadmorske visine u podnožju planine Lovćen i neposredan uticaj blizine mora (8 km vazdušne linije). Moderni proizvodni i skladišni pogoni omogućavaju bezbednost i kontinuitet, bez mogućnosti odstupanja od zadatih parametara.

title_onama[/mevo_intro]

Uskoro - Prshutshop.rs

OK
X